Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Velike hrvatske boksačke nade Toni Filipi i Marko Milun treniraju u Požegi

U Požegi u sklopu dvotjedne vojne obuke kroz program Hrvatskog olimpijskog odbora boravi dvanaest sportaša, među kojima su hrvatski boksači Toni Filipi i Marko Milun

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 592

U Požegi u sklopu dvotjedne vojne obuke kroz program Hrvatskog olimpijskog odbora boravi dvanaest sportaša, među kojima su hrvatski boksači Toni Filipi i Marko Milun. S obzirom na to da s njima radi  trener Požežanin Bruno Knježević, na njegov poziv bili su gosti na treningu požeškog Boksačkog kluba Graciano.

Dvadesetdvogodišnji Toni Filipi boks trenira desetak godina, a od zapaženih rezultata kao junior bio je viceprvak Svijeta i Europe te Olimpijade mladih, dok je prošle godine osvojio drugo mjesto na Mediteranskim igrama i prvenstvu Europske unije te broncu na europskom prvenstvu. Planovi su mu veliki.

00:14 Toni Filipi

Marko Milun s boksom je krenuo tek prije dvije godine, no već je osvojio naslov državnog prvaka. Prije boksa bavio se kick-boksom, a za promjenu se odlučio dolaskom u Zagreb na policijsku akademiju.

00:26 Marko Milun

Po povratku u Zagreb nastavljaju s pripremama, nakon čega slijedi turnir u Mađarskoj, državno prvenstvo u travnju te pripreme za ovogodišnje europsko i svjetsko prvenstvo.

Boksački klub Graciano započeo je s radom prije više od deset godina, u podrumu osnivača Željka Krpana, a u proteklim godinama klub je iznjedrio šest prvaka Hrvatske, bili su na dva europska i jednom svjetskom prvenstvu. Trenutno su njihovi najistaknutiji natjecatelji Ilija Marijanović i Lovro Šojat.

00:24 Željko Krpan

Klub radi na adresi Dobriše Cesarića 47, Požega, treninzi su svaki dan, u okviru kluba je i teretana, a u rad se mogu uključiti svi dobri uzrasti, rekreativci i natjecatelji oba spola. 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?