Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Grad Kutjevo stipendira 33 studenta

Grad Kutjevo stipendira 33 studenta

Gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir danas je u Gradskoj vijećnici ugostio mlade Kutjevčane – studente koji su ostvarili pravo na stipendiju u akademskoj godini 2018./2019

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 827

Gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir danas je u Gradskoj vijećnici ugostio mlade Kutjevčane – studente koji  su ostvarili pravo na stipendiju u akademskoj godini 2018./2019. Potpisani su ugovori s trećom generacijom stipendista Grada Kutjeva, njih ukupno 16, te produženje ugovora sa 17 starih studenata. Grad Kutjevo u akademskoj godini 2018./2019. stipendirat će ukupno 33 studenta s iznosom od 600 kuna mjesečno.

Gradonačelnik Budimir poželio je mladima puno uspjeha u daljnjem školovanju i naglasio da se nada njihovom povratku i zapošljavanju u rodnom kraju.  Pozvao je mlade da se aktivnije uključe u društveni život Grada Kutjeva te da svojim znanjem, idejama i prijedlozima sudjeluju u stvaranju boljih životnih uvjeta cijele zajednice.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?