Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Novi stipendisti: Požega ima budućnost isključivo ako i vi budete sudjelovali

Grad Požege će u akademskoj odnosno školskoj godini 2018./2019. stipendirati ukupno 35 studenata i 4 darovita srednjoškolska učenika. Za tu namjenu u proračunu je planirano 350 tisuća kuna

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 828

Grad Požege će u akademskoj odnosno školskoj godini 2018./2019. stipendirati ukupno 35 studenata i 4 darovita srednjoškolska učenika. Za tu namjenu u proračunu je planirano 350 tisuća kuna. Stipendija za studente iznosi 850 kuna, a za učenike 400 kuna mjesečno.

Među njima će od 1. siječnja biti petnaest novih studenata stipendista i te tri darovita učenika, kojima je gradonačelnik Požege Darko Puljašić danas uručio ugovore o stipendiranju, rekavši da mu je to jedan od ljepših dana.

00:38 Darko Puljašić

Dodaje da će raditi na tome da kad se studenti vrate imaju gdje raditi i da im taj rad bude primjereno plaćen, jer Požega ima budućnost isključivo ako i oni budu sudjelovali.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?