Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Umjesto Božićnog domjenka pomoć socijalno ugroženim obiteljima

I ove godine požeško-slavonski župan Alojz Tomašević odlučio je umjesto održavanja Božićnog domjenka darivati socijalno ugrožene obitelji sa područja Požeško - slavonske županije

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 633

I ove godine požeško-slavonski župan Alojz Tomašević odlučio je umjesto održavanja Božićnog domjenka darivati socijalno ugrožene obitelji sa područja Požeško - slavonske županije. Posjetio je obitelj Bešlić iz Požege, obitelj Martinović iz Velike, obitelj Kljajić iz Vetova, obitelj Adžić iz Alilovaca, obitelj Barić iz Eminovaca, obitelj Radljević iz Čaglina, obitelj Soldo iz Buka, obitelj Tišler iz Pakraca,obitelj Blažević iz Boričevaca i obitelj Babojelić iz Antunovaca.  Župan Alojz Tomašević darovao je obitelji sa novčanom pomoći u iznosu od tisuću kuna te darovima za djecu.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?