Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Predblagdanski doručak gradonačelnika s predstavnicima medija

Predblagdanski doručak gradonačelnika s predstavnicima medija

Požeški gradonačelnik Darko Puljašić, sa svojim zamjenicima Mariom Pilonom i Ferdinandom Trohom, pozvao je predstavnike medija na druženje i zajednički „slavonski doručak" kako bi im se zahvalio na podršci i suradnji u protekloj godini

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija: RVA/Grad Požega
Datum:
Broj pregleda: 369

Požeški gradonačelnik Darko Puljašić, sa svojim zamjenicima Mariom Pilonom i Ferdinandom Trohom, pozvao je predstavnike medija na druženje i zajednički „slavonski doručak" kako bi im se zahvalio na podršci i suradnji u protekloj godini.

- Vjerujem kako moji zamjenici i ja kao gradonačelnik, njegujemo dobar, kvalitetan odnos sa svim novinarima koji rade na području grada Požege. I naši suradnici zaduženi za odnose s medijima uvijek su otvoreni za suradnju. Ovo je prigoda da porazgovaramo te da vam se zahvalimo na korektnom i objektivnom prenošenju vijesti i zbivanja u Požegi. – rekao je gradonačelnik.

Ovo već tradicionalno blagdansko druženje gradskih čelnika i novinara bila je prigoda za međusobno čestitanje blagdana sa željama za uspješan rad i suradnju u novoj godini.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?