Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Proglašeni najbolji poduzetnici na području Požeško-slavonske županije u 2017. godini

Ovogodišnji laureati su u kategoriji malih poduzetnika Poljoprivreda Lipik d.d., u kategoriji srednjih poduzetnika Magma d.o.o. iz Požege te u kategoriji velikih poduzetnika Color emajl d.o.o. iz Požege

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1034

Na Svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske komore Požega održanoj u Županijskoj komori Požega dodijeljena su priznanja „Zlatne kune“ HGK – Županijske komore Požega, najuspješnijim poduzetnicima s područja Požeško-slavonske županije u 2017. godini.

Ovogodišnji laureati su u kategoriji malih poduzetnika Poljoprivreda Lipik d.d., u kategoriji srednjih poduzetnika Magma d.o.o. iz Požege te u kategoriji velikih poduzetnika Color emajl d.o.o. iz Požege.

Goran Šutalo, vlasnik i direktor Color emajla ističe da će i 2018. godina biti uspješna, no možda je to i jedna od posljednjih godina u kojoj će ulagati u proizvodnju. Evo zašto:

00:34 Goran Šutalo

U sklopu sjednice održano je i zanimljivo predavanje Zvonimira Savića, direktora Sektora za financijske institucije, poslovne informacije i ekonomske analize HGK-a pod nazivom „Razvojna raznolikost Hrvatske“, s posebnim osvrtom za Požeško-slavonsku županiju. Još jednom su viđeni porazni rezultati u brojnim analizama, jer je naša županija kao i još tri slavonske županije među 2,5% najnerazvijenijih područja Europske unije. Goste su na sjednici pozdravili i predsjednik Županijske komore Požega Luka Balenović te župan požeško-slavonski Alojz Tomašević.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?