Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

GKUD Požega organizira božićni koncert „Preveliku radost navišćujem vama“

GKUD Požega organizira božićni koncert „Preveliku radost navišćujem vama“

Božićni koncert „Preveliku radost navišćujem vama“ Gradskog kulturnog umjetničkog društva će se održati u petak, 21. prosinca s početkom u 19 sati u Koncertnoj dvorani Glazbene škole

Autor: RVA/GKUD Požega
Fotografija: RVA/GKUD Požega
Datum:
Broj pregleda: 373

Božićni koncert „Preveliku radost navišćujem vama“ Gradskog kulturnog umjetničkog društva,  koji će se održati u petak, 21. prosinca s početkom u 19 sati u Koncertnoj dvorani Glazbene škole, najavili su sinoć predsjednica Hana Mijatović i članovi Ivona Alavanja i Toni Leskovar.

Domaćini će publiku provesti po cijeloj Lijepoj Našoj, od Slavonije i Baranje, preko Međimurja do Dalmacije, a pridružiti će im se i KUD  "Krešimir Šimić" Podcrkavlje, KUD "Luka Ilić Oriovčanin" iz Oriovca, KUD "Ogranak seljačke sloge" Posavski Bregi te KUD "Berda" iz Brestovca predstavljajući se svjetovnim i prigodnim crkvenim pjesmama.

„Od svibnja ove godine, imamo nove, vrhunske, mlade i stručne voditelje. Iznimna mi je čast što mogu reći da naše društvo vode dva velika profesionalca, Nikola Kramar, folklorni pedagog, nastavnik narodnih plesova i voditelj odrasle folklorne sekcije, te Valentin Petranović, profesor, voditelj tamburaške sekcije. Naravno, tu je još i Mirjana Petošić Vranić, dipl. učiteljica i učiteljica dječjeg folklornog plesa koja je s nama već dugi niz godina“, istaknula je Mijatović.

„Plan rada za sljedeću godinu je osmišljen, projekti su osmišljeni i apliciralo se na natječaje  Ministarstva kulture, Županije i Grada, zacrtani su neki malo veći ciljevi“, rekla je Mijatović i istaknula kako je izrazito zahvalna Gradu Požegi i gradonačelniku Puljašiću koji im apsolutno izlazi u susret, podupire ih i potpomaže te uviđa trud ovog izrazito mladog vodstva  i rad društva.

A što je to Gradsko kulturno umjetničko društvo Požega pripremilo, sugrađani će moći pogledati u sljedeći petak u Koncertnoj dvorani Glazbene škole Požega.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?