Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Čak 24 medalje za borce Karate-do kluba Požega

Ponovno uspješan vikend za članove Karate-do kluba Požega koji su sudjelovali na „4. Kupu nade i prijateljstva Brčko distrikta BiH 2018“.

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 197

Ponovno uspješan vikend za članove Karate-do kluba Požega koji su sudjelovali na „4. Kupu nade i prijateljstva Brčko distrikta BiH 2018“.

Natjecanje je organiziralo Sportsko Društvo Pobjednik i KBV Sambo Brčko, a sudjelovalo je 8 klubova iz BiH, Srbije i Hrvatske s ukupno 150 natjecatelja.

Na natjecanju je sudjelovao i požeški klub Karate-do klub Požega s dvanaest natjecatelja, koji su osvojili po nekoliko medalja u svojim kategorijama u katama i borbama: Josip Vinković (1. i 3. mjesto), Benedikt Tomašević (2. i 3. mjesto), Luka Katić (1. i 3. mjesto), Matej Mrakužić (3. i 2. mjesto), Luka Markanjević (2. i 3. mjesto), Matea Cindrić (3. i 2. mjesto), Petar Gavran (1. i 3. mjesto) i Leon Cindrić (1. i 2. mjesto).

Po prvi put na borilište su zakoračili i medalje osvojili osmogodišnji Luka Vidović (3. i 1. mjesto), Matej Luketić (2. i 3. mjesto), Petra Jurković (3. i 2. mjesto) te devetogodišnja velika mlada nada Ananicol Ferić s oba prva mjesta.

Sveukupno su požeški karataši osvojili 24 medalje, od čega je 7 zlatnih, 7 srebrnih i 10 brončanih medalja.

Predsjednik kluba Zdenko Oroz ističe da je zadovoljan pokazanim umijećem natjecatelja i odličnom organizacijom natjecanja. Posebno je istaknuo Ananicol Ferić te Petra Gavrana s dobrim i atraktivnim tehnikama. Do kraja godine očekuje ih organizacija seminara i polaganja za niže i više učeničke stupnjeve (kyu) pojaseve.

Treninzi kluba se i dalje odvijaju u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc ponedjeljkom od 17 do 18 sati te u Sportskoj dvorani Sokol utorkom od 21 do 22,30 sati, subotom od 15 do 17 sati te nedjeljom od 10 do 12 sati.


Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?