Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Tradicionalni prijem za najmlađe sugrađane i njihove roditelje u Općini Jakšić

Općina Jakšić može se pohvaliti kako je jedna od rijetkih u Hrvatskoj u kojoj broj rođenih daleko nadmašuje broj umrlih na godišnjoj razini.

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1303

Načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević priredio je danas u Općinskoj vijećnici tradicionalni prijem za najmlađe sugrađane i njihove roditelje.
Tom prilikom 22 bebe primilo je novčane darove.

Za svako prvo dijete u obitelji osiguran je iznos od 1000 kuna, 1. 500 kuna za drugo, 2.000 za treće, 3.000 za četvrto, te za svako sljedeće dijete u obitelji po tisuću kuna više, a prema riječima načelnika Ivice Kovačevića isti iznosi bit će dodijeljeni i sljedeće godine, za što su sredstva predviđena u proračunu.

Jakšićki vrtićki kapaciteti također su popunjeni, pa je načelnik Kovačević najavio kako će već sljedeće godine nastojati ishoditi građevinsku dozvolu te aplicirati na EU projekte za dogradnju vrtića.„Kada smo kretali u izgradnju vrtića bojali smo se da neće biti dovoljno djece, no pokazalo se na svu sreću da nismo bili u pravu. Sada imamo skroz popunjene i jasličke i vrtićke skupine i sretni smo zbog toga“ - rekao je načelnik Kovačević.Općina Jakšić može se pohvaliti i kako je jedna od rijetkih u Hrvatskoj u kojoj broj rođenih daleko nadmašuje broj umrlih na godišnjoj razini.
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?