Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Karate - do klub Požega uputio zahvalu sponzorima

Karate - do klub Požega uputio zahvalu sponzorima

U Portugalu je Klub službeno primljen u Europsku Wado Kai federaciju kao jedini predstavnik Hrvatske.

Autor: RVA
Fotografija:
Datum:
Broj pregleda: 296

Članovi Karate do kluba Požega u studenom su sudjelovali na 46. Europskom Wado Kai natjecanju u Portugalu na kojemu su svoja znanje i vještine predstavili Antun Puklavac, Luka Brus, Josip Bilić, Sonja Paulić i Elizabeta Ružičić koja je u borbama osvojila brončanu medalju.

U Portugalu je Klub službeno primljen u Europsku Wado Kai federaciju kao jedini predstavnik Hrvatske .

Sljedeće godine će se natjecanje održati u Mađarskoj, a iz Kluba se nadaju da će moći povesti još više natjecatelja i osvojiti još više medalja iako je ovogodišnja brončana uistinu zlatnog sjaja i veliki uspjeh za jedan mali klub.

"Sretni smo i zahvalni svim sponzorima i donatorima koji su prepoznali važnost i značenje ovog prestižnog inozemnog natjecanja, koje je ujedno i promocija Hrvatske, Županije, Grada Požege i Grada Pleternice. Svojom nesebičnom podrškom, omogućili su nam odlazak u Portugal, koji bi bez njihove potpore ostao samo nedosanjani san."- ističe trener Zdenko Oroz i zahvaljuje po redu : GITT AGENCIJA ZA RAČUNOVODSTVENE USLUGE , USTANOVA ZA ZDRAVSTVENU SKRB INTERMED, LJEKARNA ŠKOKO, OPG GRIZELJ ANTE, POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA, HRVATSKE ŠUME d.o.o Uprava šuma Podružnica Požega, HELDA j.d.o.o, MASI j.d.o.o., AUTO SERVIS TAJZLER , PLETERNICA, MAGMA D.O.O. ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU.. SLAVONIJA PAPIR D.O.O., DUAL J.D.O.O. ZA UGOSTITELJSTVO I USLUGE, EXPERTA GRUPA D.O.O. ZA TRGOVINU, U , SLASTIČARNICA AROMA, HERC OSIGURANJE, JADRANSKO OSIGURANJE, HERC STANICA ZA TEHNIČKI PREGLED, AGRONOM, CAFFÉ BAR SPORTIVO, POŽEŠKO-SLAVONSKA KRONIKA, FRIZERSKI SALON SANJA I VLASTA FRIZERSKI SALON DANIJELA vl. DANIJELA BARIŠIĆ, PLETERNICA, LIM RAD D.O.O. PLETERNICA, POMOĆ NA CESTI- AUTOMEHANIČARSKI POPRAVCI vl. DENIS HOFFMAN, VJEKO ĐIMOTI M3 SERVIS , AUTO SERVIS GILE, AUTO SERVIS GAVRAN J.D.O.O. AUTO DIJELOVI BARIŠIĆ, AUTOMEHANIČARSKA RADNJA ŽELJKO BANAJ JAKŠIĆ, UVOZ I PRODAJA AUTOMOBILA LIVIJA J.D.O.O, AUTO SERVIS BILIĆ VL. ZORAN BILIĆ, POŽEŠKE SESVETE, VINARIJA KRAUTHAKER D.O.O. ,VINARIJA ENJINGI ,PIZZA BAR BOLTE, SLAWONER PIVO,PORTFOLIO, VINARIJA KAPTOL I RVA.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?