Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Proračun Grada Požege za 2019. godinu iznosi 129 milijuna kuna

Proračun Grada Požege za 2019. godinu iznosi 129 milijuna kuna

Na večerašnjoj 12. sjednici Gradskog vijeća Grada Požege prihvaćeno je svih 20 točaka predloženog dnevnog reda

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 428

Na večerašnjoj 12. sjednici Gradskog vijeća Grada Požege prihvaćeno je svih 20 točaka predloženog dnevnog reda. Drugim rebalansom proračun za 2018. godinu usklađen je na 125 milijuna kuna, a proračun za 2019. godinu predstavio je gradonačelnik Darko Puljašić.

00:33 Darko Puljašić

Od ostalih točaka spomenimo da će biti osnovana Lokalna razvojna agencija Požega, smještena u novom Poduzetničkom inkubatoru u Industrijskoj ulici. U isto vrijeme ukida se Upravni odjel za europske integracije, jer bi novoosnovana agencija trebala preuzeti ulogu dosadašnjeg odjela.

Marko Šostar, dosadašnji pročelnik zahvalio je svima koji su doprinijeli radu odjela od njegova osnutka prije pet godina, dodavši da je trenutno u provedbi oko 100 milijuna kuna vrijednih projekata te da je kroz različite soft projekte u ovoj godini zaposlena 81 osoba čije plaće su financirane kroz EU fondove.

Sve materijale sa sjednice, uključujući detaljni proračun za 2019. godinu možete pregledati OVDJE.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?