Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Održana početna konferencija projekta Binarni kod 110

Riječ je o projektu koji ima za cilj unaprijediti kvalitetu socijalnog dijaloga kroz razvoj i jačanje administrativnih i stručnih kapaciteta socijalnih partnera na lokalnoj razini

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 418

U prostoru Veleučilišta u Požegi danas je održana početna konferencija projekta „Binarni kod 110“. Riječ je o projektu koji ima za cilj unaprijediti kvalitetu socijalnog dijaloga kroz razvoj i jačanje administrativnih i stručnih kapaciteta socijalnih partnera na lokalnoj razini. Nositelj projekta je Grad Požega, dok su partneri Veleučilište u Požegi i Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske. Vrijednost projekta je oko 660 tisuća kuna te ga je u cijelosti sufinancirala Europska unije iz Europskog socijalnog fonda. Ispred Grada Požege sudionike konferencije pozdravio je gradonačelnik Darko Puljašić.

00:44 Darko Puljašić

Projekt je predstavila njegova voditeljica Maja Janković, pojasnivši aktivnosti projekta.

01:00 Maja Janković

Ciljna skupina projekta su zaposlenici Grada Požege i Veleučilišta u Požegi te predstavnici Saveza sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?