Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Izabrano novo vodstvo Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Požeško-slavonske županije

Za predsjednika je jednoglasno izabran Ivan Svjetličić iz Požege, koji je u svom predstavljanju zahvalio dosadašnjem predsjedniku Slobodanu Manoviću i vodstvu na radu, te se zahvalio na ukazanome povjerenju

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 546

U subotu, 24. studenog 2018. u prostorijama HDZ-a Požeško-slavonske županije u Požegi, s početkom u 19:00 sati, održana je redovita Izborna skupština Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Požeško-slavonske županije.  Nazočnih 54 izaslanika biralo je novo vodstvo požeško-slavonske mladeži, članove Županijskog odbora, članove Nadzornog odbora i izaslanike za Opći sabor Mladeži HDZ-a koji će se održati 8. prosinca 2018. u Zagrebu.

Gosti Izborne skupštine bili su izaslanik predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Požega i gradonačelnik Grada Požege Darko Puljašić, te njegov zamjenik  Ferdinand Troha.


Nakon usvajanja dnevnog reda i formiranja radnih tijela Izborne skupštine, mladima se obratio gosp.Darko Puljašić, koji je u svom govoru istaknuo da su upravo mladi budućnost i stranke i Požeško-slavonske županije, te da su mladi potencijal koji ne smijemo izgubiti. Uime predsjednika Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Požeško slavonske županije i svoje osobno, zahvalio je na radu i rezultatima dosadašnjem vodstvu, a novoizabranima poželio puno uspjeha u obnašanju odgovornih dužnosti.Za predsjednika je jednoglasno izabran Ivan Svjetličić iz Požege, koji je u svom predstavljanju zahvalio dosadašnjem predsjedniku Slobodanu Manoviću i vodstvu na radu, te se zahvalio na ukazanome povjerenju. Najavio je da će Mladež i dalje biti aktivna, da će provoditi stranačku politiku, kao i akcije poput pomaganja potrebitima. Istaknuo je želju za uključivanjem što više mladih u stranačke aktivnosti kako bi svojim radom i konstruktivnim prijedlozima doprinijeli radu same stranke, ali i napretku cijele zajednice. Također je izjavio da isključivo sinergijom mladih i iskusnijih možemo doći do zajedničkih ciljeva. Mladi u Hrvatskoj demokratskoj zajednici nisu ukras ili predizborni adut, nego temelj budućnosti  stranke i samog društva.Nakon Izborne skupštine uslijedila je Konstituirajuća sjednica Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Požeško-slavonske županije na kojoj je glavna točka bila izbor predsjedništva. Uz predsjednika, u predsjedništvo su izabrani glavni tajnik  Matias Buće iz Brestovca, zamjenici predsjednika Dario Ivković iz Velike, Mihaela Špehar iz Lipika, Mihael Andrijanić iz Pakraca i Josipa Šojat iz Pleternice, te Dario Lončarević iz Kaptola. Važno je napomenuti kako je po novom Statutu  HDZ-a  dobna granica za članstvo u Mladeži spuštena s 35 na 30 godina, a trajanje mandata skraćeno s četiri na dvije godine.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?