Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[PROMO] KERAMIKA MODUS KOLEKCIJE PLOČICA NAJNOVIJEG DIZAJNA, BOJA I DEKORACIJA

[PROMO] KERAMIKA MODUS KOLEKCIJE PLOČICA NAJNOVIJEG DIZAJNA, BOJA I DEKORACIJA

Odgovarajući na posljednje svjetske trendove u proizvodnji keramičkih pločica, Keramika Modus predstavlja se tržištu dvjema novim kolekcijama - Terrazzo i Royal – obje sofisticiranog inovativnog dizajna koji kombinira tehnologiju i inspiraciju prirodnim materijalima

Autor: Promo
Fotografija: promo
Datum:
Broj pregleda: 432

Odgovarajući na posljednje svjetske trendove u proizvodnji keramičkih pločica, Keramika Modus predstavlja se tržištu dvjema novim kolekcijama - Terrazzo i Royal – obje sofisticiranog inovativnog dizajna koji kombinira tehnologiju i inspiraciju prirodnim materijalima.

Terrazzo je kolekcija veoma modernog uzorka venecijanskog poda, predivan u svojoj izvedbi bojom i detaljima koji su ga učinili jedinstvenim u svijetu. Posebnost i šarm daju mu komadići mramora, granita i drugog prirodnog kamenja zbog čega je izvoran i zanimljiv, ali i dalje profinjen i nježan.  Reinterpretacija terrazza u sivoj, bež ili bijeloj boji upotpunjena je dekorativnim elementima geometrijskog oblika, čijim spajanjem i kombiniranjem nastaju vizualno hladniji ili topliji prostori.

Terrazzo: elegancija venecijanskog kamena

Terrazzo: the elegance of Venetian stone

Tehnički podaci:

  • Keramičke pločice za unutarnja oblaganja zida i poda
  • Dimenzija zida 25x60 cm, dimenzija poda 40x40 cm
  • Mat izvedba
  • 3 boje poda i zida: grey, beige, white
  • Dekori 25x60 cm

Royal je kolekcija pločica koja spaja najnovije trendove i tradiciju, minimalizam i klasičan stil. Inspirirana je kamenom visokog sjaja, svjetlijih i tamnijih tonova sive i smeđe, finim damastnim motivima i tankom reljefnom strukturom. Dodatno je obogaćena dekoracijom u stilu patchworka atraktivne geometrijske forme koju tvore niti tkanine ili patterni u obliku pletera i lepezastih školjki. U prostor unosi poseban karakter i vrhunsku eleganciju.

Royal: za kraljevski tretman Vaše kupaonice… (ispod slike ambijenta)

Royal: giving your bathroom the royal treatment…

Tehnički podaci:

  • Keramičke pločice za unutarnja oblaganja zida i poda
  • Dimenzija zida 20x50 cm, dimenzija poda 40x40 cm
  • Sjaj
  • 4 boje poda i zida: silver, platinum, gold, copper
  • Dekori 20x50

Više na www.keramika-modus.hr.

 

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?