Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Požeško-slavonskom Domu zdravlja uručena tri nova vozila za službu patronaže, kućne njege i palijative

Požeško-slavonskom Domu zdravlja uručena tri nova vozila za službu patronaže, kućne njege i palijative

Ključeve vozila medicinskim sestrama danas je uručio požeško - slavonski župan Alojz Tomašević.

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 971

Župan Alojz Tomašević s ravnateljem Doma zdravlja Požeško – slavonske županije Marijanom Višatickim te predsjednikom Upravnog vijeća Doma zdravlja prim. dr. Dragom Gašparom obavili su danas primopredaju triju novih vozila za službu patronaže, kućne njege i palijative.

Vozila su financirana sredstvima Požeško - slavonske županije, te donacijom HEP grupe kroz projekt „Svjetlo na zajedničkom putu.“ kojim je financirano vozilo za Palijativni tim – Pakrac.

00:20 Marijan Višaticki

Rekao je ravnatelj Doma zdravlja Požeško – slavonske županije Marijan Višaticki. "Naša zadaća je učiniti sve za poboljšanje primarne zdravstvene usluge, kako bi svim građanima naše županije ta usluga bila što dostupnija i kvalitetnija, kaže predsjednik Upravnog vijeća Doma zdravlja, prim. dr. Drago Gašpar.

00:32 Drago Gašpar

Rekao je Gašpar. Vozila koja su danas uručena, zamijenit će stara koja su u uporabi gotovo 15 godina i tako će biti poboljšana i sigurnost djelatnika ali povećana i brzina obilaska korisnika kućne njege i palijative, ističe požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

00:51 Alojz Tomašević

zaključio je Tomašević.


 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?