Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Ivan Zeba izabran za predsjednika Županijskog vijeća učenika

Ivan Zeba izabran za predsjednika Županijskog vijeća učenika

Primarni zadatak Županijskog vijeća učenika je njihovo predstavljanje u svim pitanjima na županijskoj razini vezanima za njihov rad, odgojno - obrazovni sustav,te u javnosti i institucijama od značaja za odgojno-obrazovni sustav i učenike.

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 508

Ivan Zeba učenik Prirodoslovno  -matematičke gimnazije u Požegi, izabran je za predsjednika Županijskog vijeća učenika, a njegova zamjenica bit će Petra Supan iz Ekonomske škole Požega.

Odlučeno je to na danas održanoj konstituirajućoj sjednici.

U izboru su sudjelovali predstavnici osnovnih i srednjih škola,a primarni zadatak Županijskog vijeća učenika je njihovo predstavljanje u svim pitanjima na županijskoj razini vezanima za njihov rad, odgojno - obrazovni sustav, te u javnosti i institucijama od značaja za odgojno-obrazovni sustav i učenike. 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?