Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Započela sanacija opožarenog doma Češke besede u Kaptolu

Započela sanacija opožarenog doma Češke besede u Kaptolu

Tri mjeseca nakon teškog požara započeli su radovi na sanaciji zgrade doma Češke besede u Kaptolu, koji je gotovo u potpunosti stradao

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 912

Tri mjeseca nakon teškog požara započeli su radovi na sanaciji zgrade doma Češke besede u Kaptolu, koji je gotovo u potpunosti stradao. Radove izvodi tvrtka L-Projekt d.o.o. i vrijednost istih iznosi 447.430,05 kn s PDV-om. Dinamikom radova predviđeno je da obnova krovišta bude gotova do 15. studenoga, a ostatak radova na uređenju unutrašnjosti do travnja iduće godine.

Investitor, Češka beseda, navedene radove financira iz nekoliko izvora i to polovičnim dijelom iz sredstava naknade osiguravajuće kuće, dijelom iz sredstva Saveza Čeha u RH, a dio radova sufinancirat će Požeško-slavonska županija i Općine Kaptol.

Svoj doprinos zasigurno će dati i mnogi drugih ljudi dobre volje. Ukoliko i vi želite pomoći, svoj novčani prilog možete uplatiti na račun Češke besede Kaptol na broj računa: HR3024120091136003924

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?