Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Projekt Okusi Zlatne Slavonije ide dalje

Projekt provodi Turistička zajednica Požeško-slavonske županije, a na današnjoj konferenciji za medije predstavnicima partnerskih ugostiteljskih objekata dodijeljeni su jelovnici, etuii za račune te podmetači za tanjure s logotipom projekta Okusi Zlatne Slavonije

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 485

Prije četiri godine na području Požeško-slavonske županije započela je provedba projekta „Okusi Zlatne Slavonije“ kao dijela krovnog projekta na nacionalnoj razini „Okusi hrvatske tradicije“. U projekt se uključilo devet ugostiteljskih objekata i restorana s područja županije, s ciljem promicanja tradicijske autohtone gastronomije u ugostiteljskim objektima.

Projekt provodi Turistička zajednica Požeško-slavonske županije, a na današnjoj konferenciji za medije predstavnicima partnerskih ugostiteljskih objekata dodijeljeni su jelovnici, etuii za račune te podmetači za tanjure s logotipom projekta Okusi Zlatne Slavonije.

Direktorica županijske turističke zajednice Maja Jakobović Vukušić ističe da je autohtona gastronomija, kvalitetno vezana za vina ovoga kraja, sve veći motiv dolaska gostiju.

00:46 Maja Jakobović Vukušić

Župan Tomašević dodaje da je naša županija poljoprivredna te se kroz ovakve projekte njeni proizvodi promoviraju i u turizmu.

00:38 Alojz Tomašević

Pozvao je i druge ugostitelje da se uključe u projekt te najavio skori tečaj za turističke vodiče. Uz ovaj projekt, županijska turistička zajednica realizirala je i projekt Cikloturizam – II faza, projekt izrade brošure i karte za cikli vezanu ponudu te je kandidiran projekt ciklo servisnih stanica na području županije.

Projekt poticanja smještajne ponude u 2018. godini je upravo zatvoren i u narednim danima će biti pregledane kandidature te dodijeljen iznos od 5.000 kuna po novom registriranom ležaju. Intencija je da se i u 2019. godini nastavi s potporama te ih dodatno poveća.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?