Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Dječji vrtić Požega uvest će poslijepodnevno radno vrijeme

Dječji vrtić Požega uvest će poslijepodnevno radno vrijeme

U Dječji vrtić Požega uvelo bi se poslijepodnevno radno vrijeme s ciljem bolje usluge čuvanja djece u odgojno obrazovnoj ustanovi, a time i indirektnog utjecaja na bolju organizaciju privatnog i poslovnog života mladih obitelji

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 624

Dječji vrtić Požega uvest će poslijepodnevno radno vrijeme. Postignuto je to jučer odlukom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku o financiranju u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“, kojom je Gradu Požegi dodijeljeno 1.690.407,59 kuna za projekt „Požeški limači“. Svečanom potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava održanom u Karlovcu prisustvovao je zamjenik gradonačelnika Požege Ferdinand Troha.

U Dječji vrtić Požega uvelo bi se poslijepodnevno radno vrijeme s ciljem bolje usluge čuvanja djece u odgojno obrazovnoj ustanovi, a time i indirektnog utjecaja na bolju organizaciju privatnog i poslovnog života mladih obitelji. Demografski deficit te općedruštvena letargija izazvana ekonomskim i institucionalnim nedostacima stvaraju strateški izazov koji bi se mogao ublažiti različitim mjerama populacijske politike, stoga je Grad Požega prepoznao potrebu poticanja cjelodnevnog rada ustanova ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

Projekt financira Europska unije iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?