Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

U subotu se glomazni otpad odvozi s područja Pleternice

U subotu se glomazni otpad odvozi s područja Pleternice

Iz Komunalca Požega mole korisnike komunalnih usluga u navedenim naseljima, koji su podmirili svoje financijske obveze prema Komunalcu Požega d.o.o., a žele koristiti uslugu odvoza i zbrinjavanja glomaznog otpada da se jave u Komunalac Požega do petka 26.10.2018. u 13:00, na tel. broj 316 – 878

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 907

Prema Planu odvoza glomaznog otpada za 2018. godinu Komunalac Požega odvozit će glomazni otpad u subotu na području Pleternice i to u gradu Pleternici te naseljima Ašikovci, Bilice, Blacko, Bresnica, Brodski Drenovac, Bučje, Buk, Bzenica, Ćosinac, Frkljevci, Gradac, Lakušija, Kadanovci, Kalinić, Komorica, Koprivnica, Kuzmica, Novoselci, Poloje, Ratkovica, Resnik, Sesveta, Srednje selo, Sulkovci, Svilna, Trapari, Vesela, Viškovci, Zagrađe i Zarilac.

Iz Komunalca Požega mole korisnike komunalnih usluga u navedenim naseljima, koji su podmirili svoje financijske obveze prema Komunalcu Požega d.o.o., a žele koristiti uslugu odvoza i zbrinjavanja glomaznog otpada da se jave u Komunalac Požega do petka 26.10.2018. u 13:00, na tel. broj 316 – 878.

„Glomazni otpad nije dozvoljeno odlagati na javnu površinu, nego ga je potrebno skupiti na hrpu unutar svoje okućnice neposredno uz javnu površinu. Metalni glomazni otpad potrebno je posebno odvojiti od ostalog glomaznog otpada. Stari automobili i građevinski otpad nisu kućni glomazni otpad te molimo korisnike da ove vrste otpada ne iznose”, stoji u priopćenju iz Komunalca Požega.                       

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?