Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Otvoren natječaj za stipendije Grada Požege

Otvoren natječaj za stipendije Grada Požege

Ove akademske, odnosno školske godine stipendistima Grada Požege pridružit će se 10 novih studenata i 2 darovita učenika srednjih škola

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija: RVA/Grad Požega
Datum:
Broj pregleda: 386

Ove akademske, odnosno školske godine stipendistima Grada Požege pridružit će se 10 novih studenata i 2 darovita učenika srednjih škola. Oba natječaja objavljena su u tjedniku Kronika požeško – slavonska dana 11. listopada, a otvoreni su do 26. listopada 2018. godine.

Natjecati se mogu studenti i učenici s područja Grada Požege, koji nisu korisnici neke druge stipendije i koji zadovoljavaju druge uvjete iz natječaja. Stipendije za studente iznose po 850 kuna mjesečno, a za darovite učenike 400 kuna mjesečno. Natječaj je objavljen i na oglasnoj ploči Grada Požege te na Služenim web stranicama Grada Požege.

U Proračunu Grada Požege za ovu je svrhu namijenjeno 350.000 kuna.

Detalje možete pročitati ovdje.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?