Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Komunalac Požega nastavlja odvoz glomaznog otpada i ove subote

Komunalac Požega nastavlja odvoz glomaznog otpada i ove subote

Prema Planu odvoza glomaznog otpada za 2018. godinu, Komunalac Požega d.o.o. za komunalne djelatnosti odvozit će glomazni otpad u subotu 6. listopada u Požegi u ulicama:

Autor: RVA
Fotografija: Ilustracija
Datum:
Broj pregleda: 1052

Prema Planu odvoza glomaznog otpada za 2018. godinu, Komunalac Požega d.o.o. za komunalne djelatnosti odvozit će glomazni otpad u subotu  6. listopada u Požegi u ulicama: Augusta Cesarca, Armina Pavića, Arslanovci, Augusta Šenoe, Brune Bušića, Baruna Trenka, Dubrovačka, Ivana Filipovića, Ivana Matkovića, Ivana Muljevića, Kneza Branimira, Komušanac, Komušanski put, Kralja Tomislava, Ljudevita Gaja, Majurska, Nikole Tesle, Pilanski put, Snježne Gospe, Svetog Ilije, Tome Matića, Točak, Vranduk i Vranovačka te u naseljima Dervišaga i Vidovci.

iz Komunalca Požega d.o.o. mole korisnike komunalnih usluga u navedenim ulicama i naseljima, koji su podmirili svoje financijske obveze, a žele koristiti uslugu odvoza i zbrinjavanja glomaznog otpada, da se jave u Komunalac Požega d.o.o. do petka 5. listopada u 13 sati na telefon broj 316 – 878.

Glomazni otpad nije dopušteno odlagati na javnu površinu, nego ga je potrebno skupiti unutar svoje okućnice neposredno uz javnu površinu. Metalni glomazni otpad potrebno je posebno odvojiti od ostalog glomaznog otpada. Stari automobili i građevinski otpad nisu kućni glomazni otpad te mole korisnike da ove vrste otpada ne iznose.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?