Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Projekt „Bonton“ ujedinio učenike s područja Požeško-slavonske županije

Prezentacija projekta održana je prijepodne u sklopu Dječjeg tjedna na požeškom Trgu sv. Terezije, u suradnji s Društvom Naša Djeca Požega

Autor: RVA
Fotografija: RVA/Požeško-slavonska županija
Datum:
Broj pregleda: 1211

Tijekom prošle školske godine realiziran  je županijski  projekt „Bonton“, čija je realizacija započela u školskoj godini 2016./2017., kad je usvojen kao školski projekt Osnovne škole „Mladost“ Jakšić i odvijao se pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora. Inicijator i voditelj školskog projekta učiteljica likovne kulture Sanja Mišić postala je voditeljica županijskog projekta, prepoznatog kao kvalitetnog i potrebnog te se odlukom župana tijekom prošle školske godine provodio u 11 škola županije i požeškoj osnovnoj školi Julija Kempfa. Evo što je o projektu rekla voditeljica Sanja Mišić.

00:34 Sanja Mišić

Županijski projekt odvija se pod pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića i Ministarstva znanosti i obrazovanja. Prezentacija projekta održana je prijepodne u sklopu Dječjeg  tjedna na požeškom Trgu sv. Terezije, u suradnji s Društvom Naša Djeca Požega. Okupilo se 12 škola s dvjestotinjak učenika koji su na najbolji mogući način predstavili aktivnosti. Prezentaciju je predstavio ravnatelj jakšićke škole Boško Obradović, a zahvalnice je sudionicima dodijelilo zamjenik župana Vedran Neferović.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?