Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Učenici Tehničke i Obrtničke škole predstavili svoj zavičaj kroz video od 15.000 slika

Učenici Tehničke i Obrtničke škole u Požegi sa svojim su mentorima za projekt na natječaju Ministarstva turizma „Promocija i jačanje kompetencija strukovnih zanimanja za turizam“ izradili video „15.000 slika iz srca Slavonije“

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 773

Učenici Tehničke i Obrtničke škole u Požegi sa svojim su mentorima za projekt na natječaju Ministarstva turizma „Promocija i jačanje kompetencija strukovnih zanimanja za turizam“ izradili video „15.000 slika iz srca Slavonije“.

Film je danas predstavljen u požeškoj Gradskoj kući, prigodom čega je gradonačelnik Darko Puljašić istaknuo važnost turizma za naš grad podsjetivši da smo prošlog vikenda u Požegi imali stotinjak biciklista iz Njemačke, pedesetak motociklista iz Belgije te Prvenstvo Hrvatske u polumaratonu, koje je okupilo gotovo 400 trkačka iz Hrvatske i drugih zemalja.

00:36 Darko Puljašić

Direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Požege Silvija Podoljak izrazila je zadovoljstvo što se već četiri godine provode projekti u ove dvije škole, kroz koje se promovira aktivni turizam na području Požeštine.

00:29 Silvija Podoljak

Hrvoje Mikolčević, mentor učenika Tehničke škole koji su sudjelovali u projektu, napomenuo je da Tehnička škola nema niti jedno zanimanje izravno vezano za turizma, ali imaju zanimanja koja mogu raditi u turizmu kroz IT sektor i multimedijske projekte. Ukratko je predstavio ovogodišnji projekt.

00:36 Hrvoje Mikolčević

Mentor s Obrtničke škole Bojan Sikirica istaknuo je što je za njih značio ovaj projekt.

00:34 Bojan Sikirica

Učenik Luka Pamer pojasnio je da su video radili u timelapse tehnici, gdje su ubrzavali ili usporavali kadrove, dok je učenica Antonia Pavić dodala da je njihov zadatak bio osmisliti tekst na temu snimljenog videa te su tako dobili hrvatsku, englesku i njemačku verziju.

Video možete pogledati OVDJE.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?