Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Požeška tvrtka Experta grupa d.o.o. vrši rekonstrukciju javne rasvjete na području Općine Križ

Požeška tvrtka Experta grupa d.o.o. vrši rekonstrukciju javne rasvjete na području Općine Križ

Tijekom narednih 30 dana bit će zamijenjeno preko 1200 zastarjelih rasvjetnih tijela novom energetski učinkovitom LED rasvjetom

Autor: RVA/Općina Križ
Fotografija: RVA/Općina Križ
Datum:
Broj pregleda: 1148

Požeška tvrtka Experta grupa d.o.o. kao vodeći partner te LED rasvjeta d.o.o. Požega i Veritas Esco iz Splita kao partneri započeli su radove na rekonstrukciji kompletne javne rasvjete na području Općine Križ u Zagrebačkoj županiji.

Tijekom narednih 30 dana bit će zamijenjeno preko 1200 zastarjelih rasvjetnih tijela novom energetski učinkovitom LED rasvjetom. Glavni cilj potpisivanja ovog gotovo 4 milijuna kuna vrijednog ugovora o energetskom učinku je modernizacija, rekonstrukcija i učinkovito upravljanje sustavom javne rasvjete na području Općine Križ, a ugovor je potpisan na 10 godina.

Također, u sklopu modernizacije javne rasvjete otvara se mogućnost da umjesto postojećeg režima javne rasvjete u kojem se javna rasvjeta gasi u određeno vrijeme, na mjestima gdje se to pokaže potrebnim, javna rasvjeta radi cijelu noć. Svrha ovog projekta je da se kroz uštede potrebne energije za javnu rasvjetu modernizira postojeća javna rasvjeta i omogući stanovnicima kvalitetnija komunalna usluga.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?