Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

VI. Međunarodna konferencija "Vallis Aurea” usmjerena na istraživanje i razvoj

VI. Međunarodna konferencija "Vallis Aurea” usmjerena na istraživanje i razvoj

Predstavljeno je 130 autora i 59 znanstvenih i stručnih radova, na teme iz biotehničkih, tehničkih društvenih i medicinskih znanosti.

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 676

Na Veleučilištu u Požegi danas je održana VI. Međunarodna konferencija "Vallis Aurea” na kojoj je predstavljeno 130 autora i 59 znanstvenih i stručnih radova, na teme iz biotehničkih, tehničkih društvenih i medicinskih znanosti.

I ovogodišnja konferencija usmjerena je na istraživanje i razvoj, a organizirana je, kao i prethodne, u suradnji Veleučilišta i Tehničkog fakulteta u Beču i organizacijom Daam international, rekao je dr.sc. Dinko Zima, predsjednik organizacijskog odbora konferencije.

00:36 Dinko Zima

rekao je Zima. Dr. sc. Branko Katalinić, predavač i suorganizator konferencije ističe kako suradnja između Beča i Veleučilišta u Požegi traje punih deset godina, i pokazala se kao jedan vrlo uspješan model jer je omogućila razvitak međunarodnih veza među studentima i profesorima, daljnje publikacije znanstvenih i stručnih radova djelatnika Veleučilišta, koje je sada prepoznatljivo i van granica Hrvatske.

00:27 Branko Katalinić

rekao je Katalenić. Nazočne na konferenciji pozdravio je i požeški gradonačelnik Darko Puljašić, ističući kako mu je drago što se već šesti put ovako vrijedna znanstven manifestacija održava u srcu Zlatne doline.

„Veleučilište u Požegi sjedište je i stjecište znanja u našem gradu i županiji, a ovogodišnja tema Istraživanja i inovacije ono su što nam treba i s čim jedino možemo napredovati,” zaključio je gradonačelnik Puljašić.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?