Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Završena I. faza radova na projektu „Dom zdravlja - centar zdravlja“

Župan Alojz Tomašević i ravnatelj Doma zdravlja Požeško – slavonske županije Marijan Višaticki, tim povodom održali su danas konferenciju za medije i obišli objekte u kojima su završeni radovi.

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 638

Požeško - slavonska županija s partnerom Domom zdravlja Požeško - slavonske županije provodi projekt „Dom zdravlja - centar zdravlja“, koji sufinancira Europski fonda za regionalni razvoj.

Župan Alojz Tomašević i ravnatelj Doma zdravlja Požeško – slavonske županije Marijan Višaticki sa suradnicima, tim povodom održali su danas konferenciju za medije i obišli objekte u kojima je završena radova I. faza radova.

Ovim projektom unaprijedit će se kvaliteta pružanja primarne zdravstvene zaštite na području Požeško-slavonske županije, a infrastrukturnim radovima i novom medicinsko - tehničkom opremom zdravstvenim radnicima će se osigurati primjereni uvjeti rada, te pacijentima pružiti kvalitetnija primarna zdravstvena zaštita, koja uključuje više dijagnostičko - terapijskih postupaka na primarnoj razini.


00:47 Alojz Tomašević

rekao je župan Alojz Tomašević, zahvalivši se svima koji su sudjelovali u projektnom timu od ravnatelja, djelatnika do izvođača radova ali i medicinskog osoblja koje je imalo strpljenja raditi u ne adekvatnim uvjetima tijekom radova.

Prva faza projekta obuhvatila je infrastrukturne zahvate rekonstrukcije na 6 zgrada Doma zdravlja Požeško-slavonske županije, podsjeća ravnatelj Doma zdravlja Požega Marijan Višaticki.

00:51 Marijan Višaticki

rekao je Višaticki. Prva faza obuhvatila je i edukaciju djelatnika i koncesionara o promicanju ravnopravnosti i nediskriminaciji koja će doprinijeti jednakim mogućnostima i pristupačnosti zdravstvenih usluga za sve stanovnike na području Požeško - slavonske županije.

U vrijednosti 177.000 kuna nabavljeno je medicinskog namještaja, te informatičke opreme za ordinacije u vrijednosti 64.000 kuna – kaže ravnatelj Višaticki.

00:32 Marijan Višaticki

zaključio je Višaticki. Jedna od ordinacija koja je doživjela rekonstrukciju je i ordinacija Obiteljske medicine liječnika, Tihomira Brkića, koji nije krio zadovoljstvo boljim uvjetima rada.00:33 Tihomir Brkić

Rekao je liječnik Brkić. Ukupna vrijednost cijelog projekta je 5.845.777,93 kuna, koji se sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 4.968.911,24 kuna, a preostali iznos od oko 900.000 kuna, sufinancira Požeško-slavonska županija.

Dio sredstava sufinancira se iz Fonda za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.


 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?