Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] "Ovo je pravi prikaz kako želimo da osnovno školstvo izgleda u gradu Požegi"

Gradonačelnik Darko Puljašić obišao je danas radove na dogradnji i nadogradnji škole i dogradnji športske dvorane OŠ Dobriša Cesarić.

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 655

Gradonačelnik Darko Puljašić obišao je danas radove na dogradnji i nadogradnji škole i dogradnji športske dvorane OŠ Dobriša Cesarić.

Radovi su počeli krajem prošle godine, a u ovoj prvoj fazi vrijednoj 5,6 milijuna kuna, od čega je 60 posto osigurao Grad Požega, a ostatak resorno ministarstvo,  izgrađena je nova kuhinja i blagovaonica, mala sportska dvorana, informatička učionica, kabineti za nastavnike i drugi potrebni sadržaji u skladu s današnjim standardima.

Objekt je u funkciji, a ishođena je i uporabna dozvola, kao i suglasnost Ministarstva znanosti i obrazovanja.

00:39 Darko Puljašić

Rekao je gradonačelnik Puljašić. Izgradnja dvodijelne dvorane vrijedna 7,5 milijuna kuna s PDV-om bit će dovršena do počeka iduće školske godine. Vrijednost cijelog projekta je oko 12 milijuna kuna.

 


 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?