Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Grad Kutjevo objavio Javni poziv za dostavu prijedloga za pripremu izrade Proračuna Grada Kutjeva za 2019. godinu

Grad Kutjevo objavio Javni poziv za dostavu prijedloga za pripremu izrade Proračuna Grada Kutjeva za 2019. godinu

Cilj im je, kako kažu, aktivno uključiti sugrađane u kreiranje Proračuna za 2019. godinu, kako bi Proračun bio što kvalitetniji u smislu obuhvaćanja projekata i potreba za Grad Kutjevo.

Autor: RVA/kutjvo.hr
Fotografija: Ilustracija
Datum:
Broj pregleda: 887

Grad Kutjevo objavio je Javni poziv za dostavu prijedloga za pripremu izrade Proračuna Grada Kutjeva za 2019. godinu. Cilj im je, kako kažu, aktivno uključiti sugrađane u kreiranje Proračuna za 2019. godinu, kako bi Proračun bio što kvalitetniji u smislu obuhvaćanja projekata i potreba za Grad Kutjevo.

"Pozivamo sve građane da se aktivno uključe u kreiranje Proračuna Grada Kutjeva za 2019. godinu i dostave svoje prijedloge, ideje i sugestije. Navedite koje projekte želite na području Grada Kutjeva, što je potrebno izgraditi, urediti ili organizirati, jer vaši komentari su nam najbolji pokazatelj što je našem Gradu potrebno."- stoji u pozivu objavljenom na službenim stranicma Grada Kutjeva. Javni poziv možete u cijelosti pročitati ovdje.
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?