Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Požeško-slavonska županija: U prvih šest mjeseci ostvareni prihodi od 192 milijuna kuna

Požeško-slavonska županija: U prvih šest mjeseci ostvareni prihodi od 192 milijuna kuna

Od predloženih osam točaka, prihvaćeno je sedam. Sve osim Polugodišnjeg izvješća o radu župana za prvu polovicu 2018. godine

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 446

Šesta sjednica Županijske skupštine Požeško-slavonske županije nije donijela ništa nova. Od predloženih osam točaka, prihvaćeno je sedam. Sve osim Polugodišnjeg izvješća o radu župana za prvu polovicu 2018. godine. S obzirom na to da je župan Alojz Tomašević isključen iz stranke, vladajući HDZ s koalicijskim partnerima ostao je suzdržan, a njegovo izvješće simbolično je podržalo nekoliko vijećnika SDP-a.

Od ostalih točaka prihvaćen je Polugodišnji izvještaj o izvršenju proračuna za 2018. godinu. U prvih šest mjeseci ostvareni su prihodi od 192 milijuna kuna i suficit od 5 milijuna kuna. Prihvaćen je i Polugodišnji izvještaj o izvršenju financijskog plana Županijske uprave za ceste, a Općoj županijskoj bolnici Požega dana je suglasnost za zaduživanje do 20 milijuna kuna zbog sufinanciranja EU projekata izgradnje dnevne bolnice i energetske obnove zgrade, zbog čega je na sjednici kao gost bio i ravnatelj bolnice dr. Željko Glavić.

Prihvaćeno je i godišnje izvješće o provedbi Županijske razvojne strategije, te rješenja o izboru novih članova u nekoliko komisija, odbora i povjerenstava Županijske skupštine.

Vijećnici SDP-a su za danas poslijepodne najavili konferenciju za medije, na kojoj će se osvrnuti na jučerašnju sjednicu.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?