Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Ministar Božinović i gradonačelnik Puljašić potpisali ugovor o sufinanciranju uređenja Policijske postaje Požega

Sporazum ima za cilj poboljšanje radnih uvjeta policijskih službenika i obuhvaća nužne radove u ukupnom iznosu od 300 tisuća kuna

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 575

Ministar unutarnjih poslova RH dr.sc. Davor Božinović i gradonačelnik Požege Darko Puljašić potpisali su danas Sporazum o sufinanciranju uređenja objekta Policijske postaje Požega. Sporazum ima za cilj poboljšanje radnih uvjeta policijskih službenika i obuhvaća nužne radove u ukupnom iznosu od 300 tisuća kuna s PDV-om pri čemu Grad Požega osigurava 60 posto, a Ministarstvo unutarnjih poslova iznos od 40 posto. Evo što je nakon potpisivanja sporazuma rekao gradonačelnik Puljašić.

00:46 Darko Puljašić

Ministar Božinović istaknuo je da Ministarstvo unutarnjih poslova nastavlja i pojačava svoju riješenost da hrvatskoj policiji osigura dostojne uvjete rada.

00:42 Davor Božinović

Dodaje da kvaliteta prostora u kojima policijski službenici rade nije uvijek na razini onih kakve imaju drugi državni i lokalni službenici i to je nešto što mijenjaju, a u čemu im pomaže lokalna zajednica. Stoga je zahvalio gradonačelniku Darku Puljašiću uz nadu da će i drugi slijediti ovaj primjer. Potpisivanju sporazuma nazočni su bili i pomoćnik ministra unutarnjih poslova Cvjetko Obradović, načelnik Policijske uprave Požeško-slavonske Željko Grgić te predsjednik Gradskog vijeća Grada Požege Željko Glavić.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?