Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Regionalni dani EU fondova

U Požegi se danas održava Sajam EU fondova u sklopu informativno-edukativnog događanja "Regionalni dani EU fondova" koje organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 753

U Požegi se danas održava Sajam EU fondova u sklopu informativno-edukativnog događanja "Regionalni dani EU fondova" koje organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.  Sajam EU fondova na Trgu Svetog Trojstva u Požegi započeo je u 10 sati, a na kojemu svi zainteresirani pojedinci imaju priliku upoznati poduzetnike koji su ostvarili svoje poslovne ideje i unaprijedili poslovanje uz pomoć sredstava iz EU fondova te saznati više o uspješno provedenim projektima na području Požeško-slavonske županije.

Događanje su pozdravnim govorima otvoriti Velimir Žunac, državni tajnik u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te Alojz Tomašević, župan Požeško-slavonske županije. Nakon otvaranja u pratnji gradonačelnika Požege Darka Puljašića, gradonačelnice Pleternice Antonije Jozić, zamjenika župana Vedrana Neferovića i Željka Jakopovića te zamjenika gradonačelnika Požege Ferdinanda Trohe obišli izlagače.

Besplatne edukacije će se održati u utorak, 4. rujna u HGK Županijskoj komori Požega (Vukovarska 6) s početkom u 10 sati, a namijenjene su svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja EU fondova. Manifestaciju će pozdravnim govorima otvoriti Davor Huška, pomoćnik ministrice regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te Alojz Tomašević, župan Požeško-slavonske županije. Po završetku uvodnih govora održat će se panel diskusija Razvoj Požeško-slavonske županije kroz Fondove EU, potom će uslijediti stručno predavanje „EU fondovi kao mogućnost financiranja“, a zatim će Kristina Androlić iz tvrtke Androlić konzalting održati radionicu „Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova?“.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?