Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Proglašena elementarna nepogoda za područje Grada Požege i Općine Velika

Proglašena elementarna nepogoda za područje Grada Požege i Općine Velika

Površina zahvaćena elementarnom nepogodom je oko 500 ha u općini Velika i isto toliko u gradu Požegi, a ukupna šteta procjenjuje se na oko 4 milijuna kuna.

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1005

Požeško - slavonski župan Alojz Tomašević donio je Odluku o proglašenju elementarne nepogode od olujnog i orkanskog vjetra i tuče za područje Grada Požege i Općine Velika.

Zbog olujnog i orkanskog vjetra te tuče u popodnevnim i noćnim satima s 10. na 11. kolovoza 2018. godine došlo je do štete na poljoprivrednim usjevima i nasadima te građevinskim objektima na navedenim područjima. Površina zahvaćena elementarnom nepogodom je oko 500 ha u općini Velika i isto toliko u gradu Požegi, a ukupna šteta procjenjuje se na oko 4 milijuna kuna.

Svi koji su pretrpjeli štetu od navedene elementarne nepogode trebaju je prijaviti u Općini Velika, odnosno u Gradu Požegi.


 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?