Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Glavni tajnik SDP-a Nikša Vukas održao sastanak s članicama i članovima SDP-a u Požeško – slavonskoj županiji

Nakon što je na posljednjoj sjednici Glavnog odbora u srpnju imenovan povjerenikom za raspuštenu organizaciju SDP-a Požeško – slavonske županije, glavni tajnik SDP-a Nikša Vukas jučer je u prostorijama stranke u Požegi održao prvi uvodni sastanak s članicama i članovima u toj županiji

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1667

Nakon što je na posljednjoj sjednici Glavnog odbora u srpnju imenovan povjerenikom za raspuštenu organizaciju SDP-a Požeško – slavonske županije, glavni tajnik SDP-a Nikša Vukas jučer je u prostorijama stranke u Požegi održao prvi uvodni sastanak s članicama i članovima u toj županiji.

Vukas je na sastanku kojem su nazočili i predsjednici gradskih i općinskih organizacija SDP-a u Požeško – slavonskoj županiji, otvoreno govorio o stanju u stranci, o razlozima raspuštanja te SDP-ove slavonske podružnice te im je poručio kako će im u narednom razdoblju pružiti svu potrebnu podršku u radu, kako bi zajedničkim snagama izgradili još jači Požeško – slavonski SDP.

"Odluku o raspuštanju bilo koje organizacije jako je teško donijeti i to se nikada ne čini bez opravdanih razloga. No, bitno je da otvoreno razgovaramo, da mi u središnjici znamo što misle i osjećaju naše članice i članovi na terenu. Jedino tako možemo iznaći najkvalitetnije rješenje“, kazao je glavni tajnik SDP-a na početku sastanka.

U SDP-u Požeško – slavonske županije do postupka izbora novog vodstva još nije došlo, organizacija se u međuvremenu rasformirala,  a za povjerenika  je imenovan glavni tajnik stranke pa su budući izbori za tijela županijskih organizacija u Požeško – slavonskom SDP-u bili dominantna tema sastanka.

"Ovdje imamo jako puno vrijednih i kvalitetnih ljudi koji su dosta toga prošli i koji mogu dati svoj doprinos SDP-u. Čeka nas sve puno posla. Najprije ćemo odraditi pripreme za nadolazeće izbore u županijskoj organizaciji, a potom odraditi i  same izbore te napraviti sve za bolji i jači SDP, ne samo ovdje u Slavoniji, nego i u cijeloj Hrvatskoj", zaključio je Vukas.

Nakon ovog inicijalnog sastanka, dogovoren je i idući koji će se održati u naredna dva do tri tjedna,  a na njemu će se precizirati detalji priprema za unutarstranačke izbore koji čekaju SDP Požeško – slavonske županije.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?