Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Dodjelom diploma završena prva Škola kuglanja u Požegi

Dodjelom diploma završena prva Škola kuglanja u Požegi

Gradski kuglački savez Požega i Kuglački klub Obrtnik organizatori su Škole kuglanja za učenike i učenice osnovnih škola koja je tijekom mjeseca srpnja održana na Gradskoj kuglani

Autor: RVA/Grad Požega
Fotografija: RVA/Grad Požega
Datum:
Broj pregleda: 495

Gradski kuglački savez Požega i Kuglački klub Obrtnik organizatori su Škole kuglanja za učenike i učenice osnovnih škola koja je tijekom mjeseca srpnja održana na Gradskoj kuglani. Riječ je o prvoj školi kuglanja u našem gradu namijenjenoj mlađim generacijama, a prema dosadašnjem odazivu, ovo bi mogao biti početak duge tradicije.

Nakon što im je na početku poželio puno uspjeha u radu, mladim kuglačima je došao čestitati gradonačelnik Darko Puljašić.

- Požega ima dugu tradiciju kuglanja, kao i brojne uspješne kuglači i siguran sam da ćete vi nastaviti njihovim stopama. Grad Požega na vas računa i nadamo se da ćete se nastaviti baviti ovim sportom, a mi ćemo nastaviti ulagati u ovaj prostor kako biste imali što bolje uvjete za rad. – poručio je gradonačelnik Puljašić i čestitao mladim kuglačicama i kuglačima.

O radu Škole govorio je njezin trener Željko Lončar.

- Hvala Gradu Požegi i gradonačelniku što su nam omogućili da održimo ovu školu. Ona je bila besplatna za roditelje i na tome sam najviše zahvalan. Zadovoljan sam jer smo ukupno imali 46 polaznika i dosta ih je zainteresirano za daljnji rad. - rekao je trener Lončar.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?