Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Petica za dvoje - IV. faza - objavljen javni poziv za asistente u nastavi

Petica za dvoje - IV. faza - objavljen javni poziv za asistente u nastavi

Projektom „Petica za dvoje – IV. faza“ osigurat će se pomoćnici u nastavi za 41 učenika s teškoćama u razvoju u tri osnovne škole u Požegi

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 361

Projektom „Petica za dvoje – IV. faza“ osigurat će se pomoćnici u nastavi za 41 učenika s teškoćama u razvoju u tri osnovne škole u Požegi – OŠ Julija Kempfa, OŠ Antuna Kanižlića i OŠ Dobriša Cesarić. Projekt ima za cilj olakšati integraciju učenika s teškoćama u razvoju, njihovo emocionalno funkcioniranje, poboljšanje obrazovnih postignuća, uspješniju socijalizaciju i kvalitetu njihovog školovanje.

Projekt „Petica za dvoje - IV. faza“ sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali" 2014.-2020. i traje 4 godina, a vrijedan je 6.342.252,00 kuna, od čega 5.834.871,84 kuna sufinancira Europski socijalni fond, a 507.380,16 kuna Grad Požega. U sklopu projekta zaposleni pomoćnici će završiti edukaciju za pomoćnike u nastavi prema predviđenom programu osposobljavanja. Osim osnovne aktivnosti pružanja pomoći učenicima s teškoćama izradit će se promotivni materijal i održati različite promotivne aktivnosti.

Javni poziv za pomoćnike u nastavi objavljen je u srijedu, 01. kolovoza na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područni ured Požega te na oglasnoj ploči i web stranici Grada Požege i trajat će osam dana.

Javni poziv možete pogledati ovdje.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?