Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Milijun kuna bit će uloženo u kat i podrum županijske palače

Milijun kuna bit će uloženo u kat i podrum županijske palače

Radovi bi trebali biti gotovi do kraja listopada

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 622

Obnova županijske palače ide dalje. Kroz radove vrijedne oko milijun kuna bit će uređen kat županijske palače, ventilacija podruma te sanirani zidovi podruma županijske palače. Župan Alojz Tomašević ističe da se obnovom županijske palače želi ostaviti dobar dojam gostima, koji u posjet dolaze iz poslovnih razloga ili kao gosti, te zaštiti ovo kulturno dobro.

00:34 Krešimir Krizmanić

Za radove je kroz postupak javne nabave odabrana tvrtka Projekt inženjering iz Požege, čiji je direktor Krešimir Krizmanić istaknuo da su današnjim potpisom ugovora formalno započeli radovi i trebali bi biti okončani do kraja listopada.

00:47 Alojz Tomašević

Polovicu iznosa sufinancira resorno ministarstvo, a preostalo Požeško-slavonska županija. Nakon ove faze radova župan je najavio da se očekuju i natječaji za energetsku obnovu županijske palače izmjenom stolarije i obnovom fasade. Tomašević se nada da će uskoro biti uređena i Županijska ulica, a koja je pod upravljanjem Grada Požege.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?