Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Svečana dodjela diploma polaznicima Škole plivanja

Posljednjeg dana Škole plivanja Požeškog športskog saveza na Gradskim bazenima Požega održana je svečana dodjela diploma polaznicima

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 843

Posljednjeg dana Škole plivanja Požeškog športskog saveza na Gradskim bazenima Požega održana je svečana dodjela diploma polaznicima. Škola plivanja Požeškog športskog saveza započela je 5. srpnja. Loše vrijeme otežavalo je obuku, pa je posljednji dan Škole plivanja bio danas, umjesto planiranog 25. srpnja. 

Školu plivanja organizirao je Požeški športski savez pod pokroviteljstvom Grada Požege i u suradnji s Javnom ustanovom "Sportski objekti Požega". Obuku je provodilo osam profesora kineziologije te se radilo u dva programa: obuka neplivača i usavršavanje plivačkih tehnika. Polaznici su prošli obuku u trajanju od ukupno 30 školskih sati, a dobra vijest je da s iskaznicom Škole plivanja djeca imaju slobodan ulaz na bazen i tijekom kolovoza, odnosno do kraja ove ljetne sezone na Gradskim bazenima.

Koordinator Škole plivanja Alen Ivanović zahvalio je svima koji su omogućili školu te rekao koliko je ove godine djece prošlo školu plivanja.

00:33 Alen Ivanović

Mladim plivačima je čestitao i zamjenik gradonačelnika Požege Ferdinand Troha.

00:34 Ferdinand Troha

Nakon uvodnog programa, uslijedila je dodjela diploma i zajedničko fotografiranje.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?