Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Regionalna razvojna agencija PANORA od 1. srpnja prešla u JU Regionalni koordinator razvoja Požeško - slavonske županije

Regionalna razvojna agencija PANORA od 1. srpnja prešla u JU Regionalni koordinator razvoja Požeško - slavonske županije

Iza PANORE d.o.o ukupno je 160 projekata od čega 71 EU, te 89 nacionalnih.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Magdalena Saveski
Datum:
Broj pregleda: 830

Regionalna razvojna agencija PANORA d.o.o. od 1. srpnja prešla je u Javnu ustanovu Regionalni koordinator razvoja Požeško - slavonske županije, a iza koje je ukupno 160 projekata od čega 71 EU, te 89 nacionalnih. Trenutno provedbi imaju projekte u vrijednost većoj od 150 milijuna kuna.

Senka Horvat, ravnateljica JU Regionalni koordinator razvoja Požeško - slavonske županije, ističe kako su jako zadovoljni rezultatima koje su postigli u posljednjih nekoliko godina rada.

00:50 Senka Horvat

rekla je ravnateljica Horvat. Na ocjenjivanju su 24 projekta čija je ukupna vrijednost 129 milijuna kuna, od toga je 15 projekata koji će se financirati iz europskih sredstava.

Ukupna vrijednost završenih projekata je preko 40 milijuna kuna, dok je dodijeljena potpora za njih oko 30 milijuna kuna.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?