Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Veliko - gostovanje UO Plesne radionice Ilijane Lončar  na 8. Šibenskom plesnom festivalu

Veliko - gostovanje UO Plesne radionice Ilijane Lončar na 8. Šibenskom plesnom festivalu

Sedam Ilijaninih plesačica predstavit će se programom iz opusa “Pleši, voli, živi”, a poseban solo dance performans “One(‘s)4all” i to u profesionalnom dijelu festivalskog programa predstavit će Laura Lončar.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Magdalena Saveski/UP PR Ilijane Lončar
Datum:
Broj pregleda: 486

Umjetnička organizacija, Plesna radionica Ilijane Lončar odlazi na veliko - gostovanje u Šibenik na 8. Šibenski plesni festival, koji će se održati od 23. do 28. srpnja 2018 godine.

Sedam Ilijaninih plesačica predstavit će se programom iz opusa “Pleši, voli, živi”, a poseban solo dance performans “One(‘s)4all” i to u profesionalnom dijelu festivalskog programa predstavit će Laura Lončar.

Sudjelovanje Požežana na festivalu u Šibeniku još jedna je u nizu potvrda izvrsnog umjetničkog i pedagoškog rada Ilijane Lončar. “Šibenski plesni festival vrlo je značajna plesna manifestacija, u samom vrhu u Hrvatskoj ali i šire" kaže Ilijana.00:26 Ilijana Lončar

Podsjetila je kako se radi o festivalu visoke kulturne razine s izuzetno kvalitetnim gostima koje je organizatorica Zorana Mihelčić iz Plesnog teatra Sjene ove godine pozvala na sudjelovanje. Ilijanini plesači naći će se tako u vrlo renomiranom društvu baleta HNK u Splitu, baleta iz Pečuha, HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke, Plesnog ansambla Teuta iz Čakovca, gostiju iz Balkan dance projecta, plesača iz Beograda i mnogih drugih. Svoj plesni program “Pleši, voli, živi” požeške plesačice izvest će ispred Katedrale Sv. Jakova 26. srpnja u 21,00 sat.

00:41 Ilijana Lončar

najavila je Ilijana. Plesačice očekuje i sudjelovanje u radioničkom programu sva četiri dana festivala. Riječ je o radionicama suvremenog plesa i modernog baleta koje će voditi Poljak Maciej Kuzminski, Mojca Majcen iz Slovenije i Ema Janković iz Hrvatske.

Požeški plesači predstavili su se i posebnim tekstom u programskoj knjižici: “Pleši dok voliš! Voli dok Živiš! Svaku sekundu, svaku minutu, svaki sat i svaki dan. Pleši! Voli! Živi!”

Sudjelovanje na Šibenskom plesnom festivalu financijski su podržali Grad Požega i Požeško - slavonska županija.

 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?