Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Plamen uz plaću za lipanj isplatio regres te nagrade za 262 zaposlenika

Plamen uz plaću za lipanj isplatio regres te nagrade za 262 zaposlenika

Požeška tvrtka Plamen d.o.o. i ove je godine s plaćom za lipanj isplatila regres u iznosu od 1.500 kuna, te će 31 radnik dobiti nagradu od oko 4.000 kuna, a 231 radnik od oko 1.000 kuna neto

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1976

Požeška tvrtka Plamen d.o.o. i ove je godine s plaćom za lipanj isplatila regres u iznosu od 1.500 kuna, te će 31 radnik dobiti nagradu od oko 4.000 kuna, a 231 radnik od oko 1.000 kuna neto.

Da imaju jedan od najboljih kolektivnih ugovora u Hrvatskoj ističu i sami zaposlenici, jer su u njemu uz spomenuti regres i trinaesta plaća, božićnica, uskrsnica, dar za djecu i još mnogo toga. Tvrtka Plamen je i pokrovitelj tradicionalnog sindikalnog okupljanja povodom Praznika rada u Velikoj.

Prokurist Plamena d.o.o. Vinko Matijević ističe da je tvrtka ostvarila povećanje vrijednosti proizvodnje iznad 20%, dok je broj zaposlenih povećan je za više od 10%.

„Ukupno povećanje proizvodnje završit će u izvozu, gdje ćemo pored izvoza u tridesetak zemalja po prvi puta naše proizvode plasirati na tržište Kine. Investicije će prijeći 8 milijuna kuna i odnose se na ulaganja u ekologiju, CNC tehnologiju i najvećim dijelom u robotiku.

Očekivani porast dobiti povećat će i za isti postotak trinaestu plaću, koju redovno korigiramo. Naravno, na više“, rekao je za Radio Vallis Aurea Vinko Matijević.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?