Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO]Dodijeljene majstorske diplome za 41 majstora u 15 zanimanja

Majstorske ispite u Obrtničkoj komori Požeško - slavonske županije položilo je 502 majstora.

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 737

Četrdeset jednoj majstorici i majstoru koji su majstorski ispit položili u 15 zanimanja, danas su na svečanoj promociji u Obrtničkom domu u Požegi dodijeljene diplome. Da su majstorska znanja vrlo cijenjena u Europi ali i sve više u Hrvatskoj, podsjetio je predsjednik Obrtničke komore Anto Bilobrk čestitajući im na uspjehu.

00:24 Anto Bilobrk

Rekao je Bilobrk i dodao kako uz sve negativne trendove koji se odnose na iseljavanje mladih, postoje pozitivni pokazatelji, koji govore, da su u siječnju ove godine imali 884 obrtnika s 2.400 zaposlenih, a trenutno ih je 913 s 2.2544 zaposlenih. Čestitke promoviranim majstoricama i majstorima  uputio je zamjenik župana Željko Jakopović.

00:23 Željko Jakopović

rekao je Jakopović. Gradonačelnik Puljašić pozdravljajući nazočne, naglasio je kako je Požega, grad obrtnika te da kao gradonačelnik njeguje poseban odnos prema obrtnicima.

00:30 Darko Puljašić

„Kao gradonačelnik sa svojim suradnicima potrudit ću se, uz preduvjete koji su u našoj moći, da vam olakšamo kako bi doista znali da u Gradu Požegi imate prijatelja, podršku i partnera“  - zaključio je gradonačelnik. Novim majstorima čestitke je uputio i Anto Barbarić, zamjenik pleterničke gradonačelnice i dobitnik plakete “Zlatne ruke” koju je primio za uspješan obrtnički rad povodom Dana Hrvatske obrtničke komore u Zagrebu.

S danas promoviranim majstorima, majstorske ispite u Obrtničkoj komori Požeško - slavonske županije položilo je 502 majstora.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?