Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Prvog dana Škole plivanja 257 polaznika, upisi traju do 13. srpnja

Na Gradskim bazenima jučer je započela s radom Škola plivanja Požeškog športskog saveza

Autor: RVA/Požeški športski savez
Fotografija: RVA/Požeški športski savez
Datum:
Broj pregleda: 1111

Na Gradskim bazenima jučer je započela s radom Škola plivanja Požeškog športskog saveza, u kojoj je prvog dana bilo 257 polaznika. Upisi traju do kraja idućeg tjedna zaključno s petkom,13. srpnja.

Cijena Škole plivanja je 150 kuna, a uplata se izvršiti prilikom upisa na Bazenu ili na žiro račun Požeškog športskog saveza (HR7423860021120016519).

Mogu se upisati djeca koja su stara najmanje 4 godine. Polaznici Škole plivanja u cijeni imaju i ulaznicu na bazen tijekom cijelog ljeta. Škola plivanja radi tijekom tjedna od ponedjeljka do petka.

Djeca su raspoređena po skupinama znanja plivanja, svaka skupina po 2 školska sata dnevno. Sveukupno obuka traje 30 školskih sati. Radi se u dvije kategorije: 1. Obuka neplivača, 2. Usavršavanje plivačkih tehnika.

Na kraju obuke bit će kao i svake godine organizirana završna provjera i dodjela diploma polaznicima. Školu plivanja vodi 8 profesora kineziologije.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?