Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Prva faza radova na Cesarićevoj bit će gotova do nove školske godine

Prva faza radova na Cesarićevoj bit će gotova do nove školske godine

Radove na projektu dogradnje i nadogradnje školsko – sportske dvorane požeške Osnovne škole „Dobriša Cesarić“, koji su započeli prije više od pola godine, obišao je danas gradonačelnik Požege Darko Puljašić

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 677

Radove na projektu dogradnje i nadogradnje školsko – sportske dvorane požeške Osnovne škole „Dobriša Cesarić“, koji su započeli prije više od pola godine, obišao je danas gradonačelnik Požege Darko Puljašić. Riječ je o projektu vrijednom više od 12 milijuna kuna, koji će se provoditi u dvije faze.

00:17 Darko Puljašić

Završeno je postavljanje ravnoga krova te ugradnja vanjske stolarije, pri kraju je i razvod elektro i strojarskih instalacija, a započelo je i unutarnje žbukanje na građevini. Radove izvodi zajednica ponuditelja čiji je nositelj tvrtka L-projekt d.o.o., na koje je garancija deset godina. Gradonačelnik se osvrnuo na istrage i prijave oko ovog projekta.

00:31 Darko Puljašić

Puljašić je još jednom najavio da će do kraja svog mandata 2021. godine sagraditi sve dvorane koje su potrebne osnovnim školama na području Požege.

Ravnateljica škole Zvjezdana Krip naglasila je da se radi o projektu iz 2012. godine, pa je bilo potrebno projekt osuvremeniti prema današnjim standardima i metodama rada. Evo što će škola dobiti u ovoj prvoj fazi radova.

00:22 Zvjezdana Krip

Dovršetak prve faze očekuje se do početka nove školske godine u rujnu, nakon čega slijedi i izgradnja dvodijelne dvorane.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?