Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Dovršena kanalizacija u Svetinji, kreće obnova poljskih putova

Dovršena kanalizacija u Svetinji, kreće obnova poljskih putova

Dovršen je projekt Kanalizacije naselja Svetinja u jakšićkoj općini, vrijedan gotovo 1.2 milijuna kuna

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 564

Dovršen je projekt Kanalizacije naselja Svetinja u jakšićkoj općini, vrijedan gotovo 1.2 milijuna kuna s PDV-om, za koji se očekuje uporabna dozvola. Načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević ističe da su još 2005. zacrtali riješiti vodovod i kanalizaciju u svim naseljima općine.

Naselje Svetinja je među najmanjima u općini sa 67 stanovnika i 24 kuće, a prije nekoliko godina dobili su i vodovod. Većinom vlastitim sredstvima općina je financirala izgradnju sustava odvodnje ukupne duljine 1.181 metar, koja se spaja na kanalizaciju Eminovci. Investiranja u vodovod i odvodnju nastavlja se i dalje, najavio je načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević.

00:34 Ivica Kovačević

U sljedećih nekoliko mjeseci izvršit će se i rekonstrukcija nerazvrstanih cesta i poljskih putova ukupne družine 3,6 kilometara. Izvođač radova je Niskogradnja Marjanović iz Kaptola, a vrijednost radova s PDV-om iznosi gotovo 1.3 milijuna kuna.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?