Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Izgradnja Studentskog doma kreće u kolovozu

Izgradnja Studentskog doma kreće u kolovozu

U okviru projekta izgradit će se i opremiti studentski dom bruto površine 2.888,66 m2. koji će u svom sastavu imati 110 kreveta u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa kupaonicama

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 1192

U okviru projekta „Izgradnja Studentskog doma u Požegi" u sklopu ograničenog poziva na dostavu projektnih prijedloga „Modernizacija, unaprjeđenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju", obavljeno je potpisivanje Ugovora o izgradnji studentskog doma u Požegi i Ugovora o stručnom nadzoru nad izgradnjom Studentskog doma u Požegi. Dekan Veleučilišta u Požegi Dinko Zima potpisao je ugovor sa direktorom Presoflex gradnja d.o.o. Inom Galićem i Domagojom Stojakovićem, direktorom U.O.I.G. Domagoj Stojaković. Na sastanku su bili i prisutni članovi projektnog tima Berislav Andrlić, Tatjana Pandžić i Tomislav Raguž, a ugovorena vrijednost građevinskih radova iznosi 19.105.846,92 kn bez PDV, odnosno 23.882.308,65kn s PDV-om. Početak građevinskih radova planira se u kolovozu.

U okviru projekta izgradit će se i opremiti studentski dom bruto površine 2.888,66 m2.  koji će u svom sastavu imati 110 kreveta u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa kupaonicama, od čega 62 kreveta za studente u nepovoljnom položaju; 2 kreveta za studente sa invaliditetom, polivalentnu sportsku dvoranu, medijateku, opremljenu zajedničku učionicu, spremište za bicikle, čajnu kuhinju s blagovaonicom, samoposlužnu praonicu i opremljenu kuhinjui blagovaonicu  za osamdeset osoba.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?