Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Članovi HPD Gojzerica vratili se s petodnevnog izleta u Albaniji

Maja Jezerce nalazi se u Albaniji, NP Prokletije u kojem je više od 40 vrhova visine iznad dvije tisuće metara

Autor: RVA/HPD Gojzerica
Fotografija: RVA/Gojzerica
Datum:
Broj pregleda: 906

Članovi HPD Gojzerica iz Požege vratili su se s petodnevnog izleta iz Albanije, s uspona na Maju Jezerce (2.694 m). Maja Jezerce nalazi se u Albaniji, NP Prokletije u kojem je više od 40 vrhova visine iznad dvije tisuće metara.

Na vrhu će ostati upisane prve Gojzerice na Maji Jezerce: Ivan Papac, Davorin Veir, Davor Martinčić, Darko Mance, Mihael Rukavina, braća Josip i Marko Perzel, Mario Jakobović, Dražen Jakoubek, Zdravko Matičević, Mario Florijančić, Marko Smolić, Ivan Lovrić, Kruno Budimir i tri žene Nina Horvat, Slađana Balog i Lidija Galić. Samo sto metara niže na stijeni su ostali čekati Krešo Nikolić i Darko Bizjak. Bio nam je to najteži, najposebniji i najopakiji uspon do sada. Ostavili smo trag i na ovoj planini.
 

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?