Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Roditelji, čuvajte račune za radne bilježnice!

Roditelji, čuvajte račune za radne bilježnice!

Grad Požega je u proračunu za 2018. godinu osigurao sredstva za nabavu radnih bilježnica u školskoj godini 2018./2019. za učenike od 1. do 8. razreda osnovnih škola na području Grada Požege

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 917

Grad Požega je u proračunu za 2018. godinu osigurao sredstva za nabavu radnih bilježnica u školskoj godini 2018./2019. za učenike od 1. do 8. razreda osnovnih škola na području Grada Požege. Sredstva za ovu namjenu osigurana su u visini od 600 tisuća kuna, a okvirno će obuhvatiti oko 1.800 učenika.

„Smatramo da je ovo način da pomognemo našim sugrađanima, posebice roditeljima, jer se u rujnu velika sredstva izdvajaju na početku nove školske godine“, rekao je na današnjoj konferenciji za medije gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

Ove školske godine odlučili su se za radne bilježnice, a već dogodine to bi mogle biti školske knjige. Prema trenutnom planu, školske knjige će se mijenjati u školskoj godini 2019./2020. Grad Požega će stoga u 2019. godini u proračun uvrstiti sredstva za kupnju školskih knjiga, s time da će vlasnik knjiga biti Grad Požega te će knjige učenici moći koristiti kroz nekoliko generacija.

Roditelji će ove godine povrat sredstava za nabavu radnih bilježnica moći ostvariti na sljedeći način:

00:16 Darko Puljašić

S obzirom na to da Hrvatska danas protiv Islanda igra treću utakmicu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, gradonačelnik se na današnjoj konferenciji za medije prigodno odjenuo u boje hrvatske reprezentacije. Pozvao je građane da se večeras okupe i gledaju utakmicu u ugostiteljskim objektima, a za osminu finala pokušat će se omogućiti gledanje na središnjem gradskom trgu, kao što je to bio slučaj s utakmicom protiv Argentine.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?