Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Policija provela akciju usmjerenu na nadzor nepropisne uporabe mobitela za vrijeme vožnje

Policija provela akciju usmjerenu na nadzor nepropisne uporabe mobitela za vrijeme vožnje

U današnjoj akciji uz kazne nesavjesni vozači dobili su i bluetooth slušalice.

Autor: Magdalena Saveski
Fotografija: Magdalena Saveski
Datum:
Broj pregleda: 657

Na području Policijske uprave požeško – slavonske danas je provedena preventivno  - represivna akcija usmjerena na nadzor nepropisne uporabe mobitela za vrijeme vožnje u prometu.

Kod starog autobusnog kolodvora u Ulici Stjepana Radića u Požegi, policijski službenici obavljali su nadzor prometa uz podjelu prigodnog promidžbenog materijala.

Akciji su nazočili službenik pod odsjeka za sigurnost cestovnog prometa Krunoslav Kokić i službenik za odnose s javnošću PU Požeško-slavonske Goran Matijević. Na području naše Policijske uprave tijekom prvih pet mjeseci ove godine procesuirano je ukupno 99 prekršaja korištenja mobitela tijekom vožnje, rekao je Goran Matijević, policijski službenik za odnose s javnošću i podsjetio vozače na opasnosti koje donosi korištenje mobitela tijekom vožnje.

00:15 Goran Matijević

Novčana kazna za ovaj prekršaj je 500 kuna, moguće ju je platiti i na mjestu prekršaja u polovičnom iznosu ili naknadno po izdavanju prekršajnog naloga,  a moguće je izdati i mjeru pisanog upozorenja. U današnjoj akciji uz kazne nesavjesni vozači dobili su i bluetooth slušalice.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?