Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

[FOTO] Prijem za najmlađe u Gradskoj kući

U Gradskoj kući upriličen je prijem za djecu s područja grada Požege, rođenu u siječnju i veljači ove godine, te njihove roditelje i obitelji

Autor: RVA
Fotografija: RVA
Datum:
Broj pregleda: 2703

U Gradskoj kući upriličen je prijem za djecu s područja grada Požege, rođenu u siječnju i veljači ove godine, te njihove roditelje i obitelji. Njih su dočekali gradonačelnik Požege Darko Puljašić te zamjenici gradonačelnika Mario Pilon i Ferdinand Troha.

U prva dva mjeseca ove godine rođeno je 36 djece, od čega 21 dječak i 15 djevojčica. Za devet obitelji bilo je to treće ili sljedeće dijete te su darivani iz gradskog proračuna s po 3.000 kuna, dok su obitelji s prvim ili drugim djetetom dobili poklone od po 1.500 kuna.

„Posebno zahvaljujem devet obitelji koji imaju troje i više djece, ugledajmo se svi na njih. Ovo je jedna od najljepših stvari, što kao gradonačelnik možete dočekati svoje mlade sugrađane. Nadam se da ćemo se još koji put vidjeti“, rekao je tom prigodom gradonačelnik Darko Puljašić.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?